Kaviár Huso Huso Beluga
136,80€ - 2.900,00€Kaviár ze speciálního Huso-Huso (Aquafarming). Převzato z alespoň 16letého dospělého jesetera. Vejce o zrnitosti cca 3,3 až 3,5 mm i větší.
Kaviár: Kaviár z různých druhů ryb.
Zobrazuji 6 výsledky
Kaviár ze speciálního Huso-Huso (Aquafarming). Převzato z alespoň 16letého dospělého jesetera. Vejce o zrnitosti cca 3,3 až 3,5 mm i větší.
Kaviár ze speciálního křížence jesetera Kaluga a jesetera amurského (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Převzato z nejméně 12 letého dospělého jesetera. Vejce světle zrnité a pevné o zrnitosti cca 3,0 až 3,3 mm i větší, barva kolísá od zlaté, šedé, hnědé, šedočerné, šedohnědé až po zlatohnědou. Vyznačuje se neuvěřitelně jemným, máslovým aroma, s dlouhou dochutí, podtrženou mírnou a šetrnou metodou malossolského solení. Pro mnohé znalce v současnosti nejlepší kaviár na světě.
Jikry Acipenser baerii se odebírají, když jsou starší 7 let a mají velikost částic přibližně 2,7 až 2,8 mm. Černé a šedé barvy. Kaviár Baerii má jemně kořeněnou a lehce oříškovou vůni s máslovým tónem, jeho textura se rozpouští v ústech a zanechává silné chuťové vjemy, zvýrazněné jemným procesem malossolského solení.
Kaviár ze speciálního křížence jesetera Kaluga a jesetera amurského (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Převzato z nejméně 12 letého dospělého jesetera. Vejce světle zrnité a pevné o zrnitosti cca 3,0 až 3,3 mm i větší, barva kolísá od zlaté, šedé, hnědé, šedočerné, šedohnědé až po zlatohnědou. Vyznačuje se neuvěřitelně jemným, máslovým aroma, s dlouhou dochutí, podtrženou mírnou a šetrnou metodou malossolského solení. Pro mnohé znalce v současnosti nejlepší kaviár na světě.
Kaviár ruského jesetera (Acipenser gueldenstaedtii). Pochází ze zralého jesetera po dobu 12 let. Vejce mají průměr mezi 2,9 a 3,1 mm s hladkou a sametovou texturou. Bohaté a komplexní aroma, barva od šedé po hnědou, dokonce zlatožlutou. Chuť podtrhuje jemné solení Malossol.
Kaviár jesetera amurského (Acipenser schrenckii), úspěšně a udržitelně pěstovaný na pravděpodobně nejmodernější světové vodní farmě v Číně. Pro odstranění kaviáru je zralost jesetera nejméně 12 let nebo více. Polotuhá až kompaktní chlupatost se zrnitostí 3,1 až 3,3 mm, i větší. Barevné spektrum od jasně hnědé po zlatožlutou. Jeho chuť je jemná ořechová, s ovocným tónem a krémovou polevou. Lehce osolené procesem Malossol.