Bílé lanýžové máslo
10,71€ - 48,09€Speciality na bázi másla a bílého lanýže. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a v každém případě jako základ všech jídel s lanýži.
Lanýžové omáčky: omáčky z černých lanýžů, omáčky z bílých lanýžů, omáčky z bílých lanýžů. Vyrobeno v Itálii.
1-12 zobrazení výsledků 17
Speciality na bázi másla a bílého lanýže. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a v každém případě jako základ všech jídel s lanýži.
Speciality na bázi Pecorino Romano DOP a ceněného černého lanýže. Je ideální jako koření pro krutony a první chody.
Speciality na bázi kečupu a letního lanýže. Ideální k dochucení masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Kompaktní kečupový krém s 3 % černých letních lanýžů. Ideální k dochucení masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Kompaktní krém na bázi majonézy a černého letního lanýže. Ideální k dochucení ryb, korýšů, masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Speciality na bázi hořčice a černého letního lanýže. Ideální k dochucení ryb, korýšů, masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Polotekutá omáčka s rajčatovým protlakem na grilování, s černým letním lanýžem. Díky své zvláštní chuti a kouřovému aroma se hodí k různým druhům masa a zeleniny.
Koření na bázi lanýžové sójové omáčky. Vynikající na sushi a sashimi a jako koření do salátů, rýže a ryb. Zvýrazňuje chuť jídel, se kterými se doplňuje, a činí je chutnými a chutnými.
Černá omáčka s 5 % černých letních lanýžů. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a jako základ všech jídel s lanýži.
Černý letní lanýž a houbová omáčka. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a jako základ všech jídel s lanýži.
Speciality s bílým lanýžem. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a jako základ všech jídel s lanýži.
Speciality na bázi letních lanýžů 20 %. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a jako základ všech jídel s lanýži.