1-12 zobrazení výsledků 40

  • Pikantní bruschetta, bezlepková pikantní rajčatová omáčka 180 gr

    4,02

    Bruschetta Piccantina je pikantní rajčatová omáčka, která se skvěle hodí jako příloha k hranolkům nebo na krutonech během chutného aperitivu, k bourguignonne, ke grilovanému masu a při přípravě hamburgerů. K jeho přípravě používáme pouze italskou rajčatovou dužinu a špičkové suroviny. Díky troše chilli papričky je sladká a chutná.

    Přidat do košíkunačítání Fatto
  • Bílé lanýžové máslo

    10,71 - 48,09

    Speciality na bázi másla a bílého lanýže. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a v každém případě jako základ všech jídel s lanýži.

    zvolitnačítání Fatto Tento produkt má několik variant. Možnosti lze vybrat na stránce produktu
  • Letní lanýžové carpaccio košer 80 gr

    22,32

    Specialita na bázi letních lanýžových plátků v oleji. Certifikováno košer. Ideální pro krutony a koření prvních chodů.

    Leggi tuttonačítání Fatto
  • Bezlepková červená cibule konfitovaná s balzamikovým octem z Modeny IGP 220 gr

    5,94

    Červená cibule konfitovaná balzamikovým octem z Modeny CHZO je zvláštní džem vyznačující se sladkokyselými tóny a intenzivní purpurově hnědou barvou. Tato omáčka je ideální se sýrem, proslaví chuť, aniž by přehlušila chuť, nebo v kombinaci s různými druhy masa. Tip: zkuste to s "Lardo di Colonnata" nebo se speciálním "Prosciutto crudo di Parma". Je to rarita s jedinečnou chutí, radost servírovat u stolu.

    Přidat do košíkunačítání Fatto
  • Bezlepkový krém a krém na bázi lanýžů Bianchetto 170 gr

    5,10

    Krém Cream and Bianchetto Lanýžový krém je perfektní směs parmezánu a lanýže. Vynikající chuť nejdůležitějšího ze sýrů, obohacená o vůni lanýžů. Vysoce kvalitní surovina italské kuchyně. Jednoduchý, ale cenný recept, krémový a ideální pro použití v různých přípravcích: omáčka na těstoviny nebo koření na rýži, náplň do plněných těstovin, ideální pro namazání na toastový chléb. Chytrý a elegantní dotek na vašem stole!

    Leggi tuttonačítání Fatto
  • Bezlepkový krém z hříbků a žampionů 180 gr

    4,68

    Porcini and Champignon Houb Cream je smetanová omáčka s chutnou konzistencí, připravená z více než 50 % hub rozdělených mezi Porcini a žampiony. Je to dokonalá vegetariánská omáčka připravená z těch nejlepších surovin a lze ji použít na rizota, s čerstvými těstovinami, namazanou na chleba nebo jako základ náplně. Může být použit čistý nebo zředěný smetanou nebo mlékem.

    Přidat do košíkunačítání Fatto
  • Parmazán a lanýžový krém Bianchetto 80 gr

    6,66

    Speciality s Parmigiano Reggiano a Bianchetto lanýžem. Na pánvi připravte omáčku Specialità con Parmigiano e Tartufo, sceďte těstoviny, 1/2 minuty restujte a přidejte parmazán na dokončení pokrmu.

    Leggi tuttonačítání Fatto
  • Bezlepkový krém z černých lanýžů 180 gr

    5,40

    Black Lanýžový krém obohacuje stoly o chuť a vůni lanýžů. Jednoduchý, ale cenný recept, krémový a ideální pro použití v různých přípravcích: jako omáčka na těstoviny nebo jako koření do rýže, jako náplň do plněných těstovin, perfektní jako pomazánka na toastový chléb.

    Leggi tuttonačítání Fatto
  • Bezlepkový krém z artyčoků a černých letních lanýžů 170 gr

    11,70

    Artyčokový krém s 5 % černých letních lanýžů. Je ideální jako koření pro krutony a první chody.

    Přidat do košíkunačítání Fatto
  • Krém z hříbků a bílých lanýžů 80 gr

    8,10

    Speciality na bázi hříbků a bílého lanýže. Je ideální jako koření do krutonů a náplní do předkrmů, prvního a druhého chodu, omelety a v každém případě jako základ všech jídel s lanýži.

    Přidat do košíkunačítání Fatto
  • Pecorino Romano DOP krém s ceněným černým lanýžem 80 gr

    8,64

    Speciality na bázi Pecorino Romano DOP a ceněného černého lanýže. Je ideální jako koření pro krutony a první chody.

    Leggi tuttonačítání Fatto
  • Kečup a letní lanýž 90 gr

    5,82

    Speciality na bázi kečupu a letního lanýže. Ideální k dochucení masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.

    Přidat do košíkunačítání Fatto