Bezlepkový kečup a letní lanýž 90 gr
8,15€Kompaktní kečupový krém s 3 % černých letních lanýžů. Ideální k dochucení masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Omáčky: Janovské pesto, pistáciové pesto, omáčka Arrabbiata, houbový krém, omáčky na těstoviny. Vyrobeno v Itálii.
13-24 zobrazení výsledků 40
Kompaktní kečupový krém s 3 % černých letních lanýžů. Ideální k dochucení masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Kompaktní krém na bázi majonézy a černého letního lanýže. Ideální k dochucení ryb, korýšů, masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Speciality na bázi hořčice a černého letního lanýže. Ideální k dochucení ryb, korýšů, masa, studené kuchyně, vařeného masa, salátů.
Pesto s černým lanýžem se zrodilo z myšlenky obohatit naše klasické janovské pesto o jednu z nejcennějších ingrediencí na zemi: černý lanýž. Jednoduchost a elegance, které se spojily v jedinečné receptuře, z něj dělají jemný produkt. Ideální pro předkrmy, ale také pro první chody, trofie, noky a… proč ne? S jednoduchým pyré. Lanýžem a pestem obohatíte i ten nejjednodušší pokrm.
Bio janovské pesto se připravuje z vybraných ingrediencí přísně ekologických surovin a jeho složení bylo navrženo tak, aby nabízelo dobrý produkt za velmi atraktivní cenu. Jeho hlavním rysem je vyvážená chuť a krémová textura. Senzační produkt k použití s těstovinami i předkrmy.
Pesto alla Genovese se připravuje pouze z italské bazalky (36 %). Jemná vůně bazalky se snoubí se silnou notou vynikajícího italského sýra: Pecorino. Tímto způsobem se všechny ingredience spojí a vytvoří recept s hustší konzistencí: ideální jak pro první chody, tak pro pomazánkové omáčky.
Organické červené pesto, recept, který lze uchovávat při pokojové teplotě po dobu 18 měsíců, připravený ze surovin pocházejících výhradně z ekologického zemědělství a zpracovaný výhradně s extra panenským olivovým olejem, dužinou italských rajčat a sušenými rajčaty. Prostě výjimečný produkt, krémový a voňavý. Ideální pro lidi, kteří chtějí ochutnat produkty s jistotou, že suroviny jsou zcela získány z ekologického zemědělství.
Červené pesto se běžně nazývá „červené pesto alla genovese“ bratr klasického pesta alla genovese. Recept připravený s italskou bazalkou, slunečnicovým olejem a sušenými rajčaty nejvyšší kvality. Použití sušených rajčat dává výraznou červenou barvu, díky čemuž je toto pesto ideální k dochucení těstovin, noků nebo k namazání na toastový chléb.